2010. augusztus 19., csütörtök

Kína 1.

És végre eljött a vakáció kellemes része! Három hét délelőttönkénti tanulás és délutáni focizás után mindannyian kiérdemeltünk egy kis pihenést is. - kezdtem a bejegyzést, még valahol Kínában, az egyik reptéren várakozva. Azóta eltelt másfél hónap, de az emlékek még élénkek, remélem sikerül élvezetes beszámolót írnom.

Péntek reggel elrepültünk Kuala Lumpurba, ahonnan másnap reggel indult a gépünk Pekingbe. Addig is megnéztük a Petronas tornyokat, megebédeltünk a földszintjén, majd jól nem mentünk fel a hídjára, mert ahhoz előbb kellett volna jegyet venni. A fiúk bementek az akváriumba, míg én window shoppingoltam. Este felmentünk a KL Towerbe, ahonnan klassz kilátás nyílt a kivilágított városra. A belépőjegy tartalmazott egy F1-es teszvezetést is, amit a fiúk örömmel használtak fel.




Másnap reggel kissé kómásan mentünk a reptérre, de a hír, hogy a hollandok megverték a brazilokat, felvillanyozott kicsit, legalábbis engem.
Air Asiaval utaztunk, ami így hosszabb távon is kényelmesnek bizonyult. (5 óra) A kaja ehető volt, és az egyik családtagnak egy jópofa ajándékot is sikerült beszereznünk. (Ha-ha, lehet otthon izgulni, hogy ki a szerencsés. :-) )

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper helyen jártatok, viszont hiányolom a sok sok fényképet :-P

    VálaszTörlés