2009. július 1., szerda

Rövid híreink

A konténerünk vasárnap megérkezett a kikötőbe! Elkezdték a vámkezelést, legalábbis J. útlevelét és Kitasát elkérték. Ha minden jól megy, akkor két hét múlva megkapjuk a cuccainkat!

Hétfőn valóban kiszállították a dvd lejátszót. A miénk, és még működik is. Jó, hogy nem küldtük haza, mert ehhez csomagolták a tv távirányítóját is.

Kedden a fogszabályzót helyrepofozta a doki. Nem deformálódott, csak meg kellett húzni. Sajnos max. 2-3 hónapot jósolt neki, akkor tényleg cserélni kell. Állandót addig nem tudnak adni, amíg még vannak tejfogai. Csak tudnám, hogy az 1 M Forintos ajánlatot adó klinika akkor vajon, hogy csinálta volna? Ennyivel fejlettebb lenne náluk a technika???

A tábor utolsó napjait gyűrjük. A krízis a harmadik héten volt, mert elment két segédtanár, akiket a fiúk nagyon megszerettek, ráadásul a második héttől több gyerek csatlakozott, így nem jutott annyi idő rájuk. Ők ketten voltak az egyetlenek akik egyáltalán nem tudnak angolul. Látok valami fejlődést? Nem. Hacsak a danger és a hi! szavak elsajátítását nem számítom annak. :-) Na jó, nem leszek igazságtalan! Biztos számít, hogy napi több órát angolnyelvű környezetben voltak. Ráadásul félre tettem minden egyéb meggyőződésemet, és itthon nézhetik a mesecsatornát. A Ben Ten-ben sokat beszélnek. A Tom és Jerryről inkább mélyen hallgatok. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése