2009. július 8., szerda

Túl sok csoki

Nem gondoltam volna, hogy valaha azt mondom, hogy csokiból túl sok is lehet, de úgy látszik öregszem. :-)

Tegnap délután a pakolászást követően iszonyatosan megéheztünk. Nem volt kedvem gyorsan összeütni valamit, így elmentünk egy olyan bevásárlóközpontba, ahol eddig még nem jártunk.

Nem valószínű, hogy a jövőben sokszor megfordulunk itt, de egyszer jó volt. Az éttermi rész egyik legjobb találmánya az Urban Kitchen nevű hely. Egy hatalmas részt elkerítettek a sokadik emeletből, és majd 20 féle konyhát telepítettek ide. A bejáratnál kaptunk 1-1 kártyát, amit az étel-ital rendeléseknél egyszerűen lehúztak, és a végén távozáskor, a kijárati pénztárnál fizettünk. Az ebédválasztásnál a kiszemelt konyha pultjához kellett fáradni, és elrebegni a kívánságunkat. Ülni bárhova lehetett, megtaláltak! Mi az ablakhoz közel telepedtünk le. Jópofa volt a magasból élvezni a környező felhőkarcolók látványát és a jakartai kilátást.

A fő attrakció viszont az aznap kezdődött, és egy hónapig tartó csoki és gumicukor promóció. A hallban egy hatalmas csoki king-kong fogadja a betérőket, természetesen csoki épületekkel körülvéve. No itt mondtam, hogy ez már nekem is túl sok, mert olyan émelyítő édesség szag volt (nem, az már nem illat), hogy rendesen felkavarodott a gyomrom. A gumicukor rajongók pedig méretes színes-szagos dínók, kígyók és egyéb állatok között sétálgathatnak. Persze mindenhol az elmaradhatatlan "Do not touch, do not eat" felirat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése